GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έζησαν οι αγελάδες που είχαν παρασυρθεί από τον τυφώνα Ντόριαν - Είχαν κολυμπήσει αρκετά χιλιόμετρα

Ζωντανές εντοπίστηκαν στη Βόρεια Καρολίνα οι τρεις αγελάδες, οι οποίες είχαν παρασυρθεί από το πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν από ένα νησ...

Ζωντανές εντοπίστηκαν στη Βόρεια Καρολίνα οι τρεις αγελάδες, οι οποίες είχαν παρασυρθεί από το πέρασμα του τυφώνα Ντόριαν από ένα νησί της αμερικανικής πολιτείας, αφού προφανώς είχαν κολυμπήσει αρκετά χιλιόμετρα για να βγουν στη στεριά.

Οι αγελάδες ανήκουν σε ένα κοπάδι από το νησί Τσένταρ της Βόρειας Καρολίνας αλλά είχαν παρασυρθεί τον Σεπτέμβριο από ένα "μίνι τσουνάμι" που είχε προκαλέσει ο τυφώνας Ντόριαν.

Θεωρούνταν νεκρές μέχρι που εντοπίστηκαν σε Εθνικό Πάρκο της νήσου Άουτερ Μπανκς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο μεταφοράς τους πίσω στον τόπο τους.

Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου εκτιμούν ότι οι αγελάδες κολύμπησαν περίπου 8 χλμ για να βγουν στη στεριά.

Ο τυφώνας Ντόριαν πέρασε στις αρχές Σεπτεμβρίου από το σύμπλεγμα νησιών Άουτερ Μπανκς της Βόρειας Καρολίνας συνοδευόμενος από ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες. Από εκεί μετακινήθηκε στις Μπαχάμες, όπου σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση