GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο Αντετοκούμπο μετά τη δέκατη νίκη των Μπακς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν χαρούμενος μετά τη δέκατη συνεχόμενη νίκη των Μπακς και δεν έκρυψε το χαμόγελό του όταν ρωτήθηκε για την...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν χαρούμενος μετά τη δέκατη συνεχόμενη νίκη των Μπακς και δεν έκρυψε το χαμόγελό του όταν ρωτήθηκε για την ιστορία που γράφουν τα «ελάφια».

«Οι νίκες εκτός έδρας είναι πάντα σπουδαίες. Εδώ είναι ΝΒΑ, δεν έχει σημασία με ποια ομάδα παίζεις. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη. Οι παίκτες των Καβαλίερς ήταν... καυτοί. Ευτυχώς είχαμε το προβάδισμα γιατί αν δεν το είχαμε θα νευριάζαμε. Όσο κερδίζουμε δεν με νοιάζει πόσα τρίποντα βάζουν οι αντίπαλοι. Δεν νομίζω ότι κάνουμε κάτι λάθος, απλά έβαλαν τα σουτ.

Είναι σπουδαίο, είναι τέλειο που γράφουμε ιστορία. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ, προσπαθώ να βλέπω παιχνίδι το παιχνίδι, αύριο παίζουμε κόντρα στην Σάρλοτ, ελπίζω να κάνουμε 11 σερί τις νίκες μας, αλλά απλά βγαίνουμε έξω και κάνουμε την δουλειά μας. Η δουλειά μας είναι να βγαίνουμε, να παίζουμε καλά και να καταφέρνουμε να κερδίζουμε».

"It's amazing! It feels good."

Giannis on the Bucks 10 game win streak: pic.twitter.com/4TcAiS724b

— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 30, 2019

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση