GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Εντός του Νοεμβρίου θα υπάρξει δεύτερο κύμα μειώσεων στις χρεώσεις των τραπεζών - ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερο κύμα μειώσεων στις χρεώσεις των τραπεζών εντός του Νοεμβρίου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδ...

Δεύτερο κύμα μειώσεων στις χρεώσεις των τραπεζών εντός του Νοεμβρίου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «μετά από μία διεξοδική συζήτηση που ξεκίνησε στο υπουργείο Ανάπτυξης εδώ και ένα μήνα όταν ανακοινώθηκαν οι αυξήσεις και ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση του Πρωθυπουργού την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχαμε μία ευτυχή για τους πολίτες κατάληξη, όχι μόνο το πάγωμα των αυξήσεων αλλά και μία σειρά μειώσεων σε προηγούμενες χρεώσεις».

Όπως είπε ο κ, Γεωργιάδης, εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το ποιες αυξήσεις σε προμήθειες που εισπράττουν οι τράπεζες «παγώνουν».

«Τρεις από τις τέσσερις τράπεζες και η τέταρτη τη Δευτέρα θα ανακοινώσουν όχι μόνο το "πάγωμα" των χρεώσεων στις τραπεζικές συναλλαγές, αλλά και μειώσεις στις ήδη υπάρχουσες χρεώσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε δε ότι «αυτό είναι το πρώτο κύμα μειώσεων, διότι είμαστε σε διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι εντός του Νοεμβρίου θα ακολουθήσει και δεύτερο κύμα μειώσεων».

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι αφού μειώνονται τα επιτόκια δανεισμού των τραπεζών, αυτό θα πρέπει να περάσει και στους δανειολήπτες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση