GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ χαρίζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Το πνεύμα των Χριστουγέννων εφέτος έρχεται νωρίτερα μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια , με στόχο όλοι μαζί να προσφέρουμε σε χιλι...

Το πνεύμα των Χριστουγέννων εφέτος έρχεται νωρίτερα μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, με στόχο όλοι μαζί να προσφέρουμε σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη και να εκπληρώσουμε τις ευχές τους έως το τέλος του έτους. Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής προσφοράς και αγάπης που πραγματοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά, μας καλεί όλους να επιλέξουμε τα Ευχοστολίδια για να κάνουμε πραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Από σήμερα κιόλας, όλοι έχουμε τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές, μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου, από όπου και αν βρισκόμαστε. Μέσα από την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορούμε να επιλέξουμε τα δικά μας Ευχοστολίδια ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

  • Αγοράζουμε το δώρο που πιστεύουμε ότι πραγματοποιεί την παιδική ευχή

  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα του καταστήματος Public, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούμε, για να θυμόμαστε πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συλλέγει πόντους για έργα υποδομής

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετέχουμε δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις των ιδρυμάτων και σωματείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Από το 2014, με την υποστήριξη όλων μας, η πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας Ευχοστολίδια έχει πραγματοποιήσει 22.038 παιδικές ευχές. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 30 έργα υποδομής στους φορείς που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση