GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Μιχαΐλοβιτς για τη μάχη του με τη λευχαιμία: Είναι μια π@@@α αρρώστια, αλλά δεν τα παρατάω

O Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική μάχη της ζωής του τους τελευταίους μήνες, καθώς διαγνώστηκε με λευχαιμία. ...

O Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική μάχη της ζωής του τους τελευταίους μήνες, καθώς διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής αναγκάστηκε, λόγω της ασθένειας, να φύγει από τη Μπολόνια και να επικεντρωθεί εδώ και τέσσερις μήνες στη συγκεκριμένη μάχη.

Ο πρώην τεχνικός της ιταλικής ομάδας μίλησε για όσα έχει περάσει αυτό τον καιρό και τα λόγια του πραγματικά συγκλονίζουν, με τον Μιχαΐλοβιτς να παραδίδει μαθήματα ζωής, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι δυνατός και να μην τα παρατήσει ποτέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε αυτούς τους τέσσερις δύσκολους μήνες είχα την φροντίδα εξαιρετικών γιατρών που με βοήθησαν, αλλά και την στήριξη της οικογένειάς μου, που έγιναν δότες μυελού των οστών. Ξέρω πως έχω δυνατό χαρακτήρα, αλλά είχα και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου. Γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αντιμετωπίσεις αυτή την ασθένεια. Έκλαψα πολύ αυτό το τετράμηνο. Ποτέ δεν ένιωσα σαν ήρωας, αλλά είμαι ένας δυνατός άνθρωπος που δεν τα παρατά ποτέ.

Όμως δεν αρκεί το θάρρος για να νικήσεις αυτή την ασθένεια. Χρειάζεται και φροντίδα. Θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα υγείας πως δεν είναι ντροπή να φοβούνται, να κλαίνε ή να νιώθουν απελπισμένοι. Όμως δεν πρέπει ποτέ να χάσεις την επιθυμία να ζήσεις. Είναι μια π@@@@@ αρρώστια, χρειάζεται υπομονή, αλλά αν είσαι δυνατός και έχεις πίστη, ο ήλιος θα βγει ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση