GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Τέξας - Συγκλονιστικές εικόνες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη σημειώθηκε σε χημικό εργοστάσιο στο Τέξας όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που αποφάσισε την υποχρεωτική εκκένωση της ...

Έκρηξη σημειώθηκε σε χημικό εργοστάσιο στο Τέξας όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που αποφάσισε την υποχρεωτική εκκένωση της περιοχής.

«Όλοι πρέπει να εγκαταλείψουν την περιοχή σε ακτίνα μισού μιλίου (800 μέτρων) γύρω από το εργοστάσιο TPC του Πορτ Νέτσες», ανέφερε η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία σε ανάρτηση στο Facebook.

Σύμφωνα με τους The New York Times τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

«Ξυπνήσαμε και είδαμε τζάμια να σπάνε από παντού πάνω μας, κομμάτια της οροφής να πέφτουν και πόρτες να αποσπώνται από τα πλαίσιά τους λόγω του ωστικού κύματος της έκρηξης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράιαν Μάθιουσον που μένει με την οικογένειά του πολύ κοντά στο εργοστάσιο.

Ο 25χρονος άνδρας είπε πως ο ίδιος και οι δικοί του είναι «συγκλονισμένοι και τρομαγμένοι».

Ένας τοπικός δικαστής, ο Τζεφ Μπράνικ, μιλώντας στο KFDM News είπε ότι δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε πετροχημικό εργοστάσιο που βρίσκεται σε απόσταση 135 χλμ. από το Χιούστον, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, nytimes.com

Πηγή ΦΩΤΟ: The New York Times, Daily Mail, KFDM News

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail, Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση