GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύννεφα στον γάμο του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την Τζέσικα Μπίελ - Τρυφερό τετ α τετ με συμπρωταγωνίστριά του - ΦΩΤΟ

Σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη εθεάθη να κρατιέται χεράκι χεράκι με τη συμπρωταγωνίστριά του Αλίσα Γουεϊνράιτ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ενώ η σ...

Σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη εθεάθη να κρατιέται χεράκι χεράκι με τη συμπρωταγωνίστριά του Αλίσα Γουεϊνράιτ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ενώ η σύζυγός του Τζέσικα Μπίελ δεν βρισκόταν μαζί του, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η κυριακάτικη Sun.

Ο 38χρονος σταρ μάλιστα δεν φορούσε τη βέρα του ενώ ο φωτογραφικός φακός τον "συνέλαβε" να κρατά το χέρι της Αλίσα σφιχτά κάτω από το τραπέζι. Οι δυο τους βρίσκονταν σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης και κάθονταν έξω από αυτό πίνοντας μπίρες για περίπου 40 λεπτά ενώ μετά μπήκαν μέσα.

Πηγή μίλησε στην DailyMail.com και είπε ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν με παρέα φίλων και δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλούν πολλές εικασίες καθώς ο τραγουδιστής και ηθοποιός έπιασε το χέρι της και το ακούμπησε στο γόνατό του το οποίο εκείνη μετά άρχισε να χαϊδεύει τρυφερά ενώ οι δυο τους έδειχναν να συνομιλούν τρυφερά.

Πηγές ανέφεραν ότι αυτός έπιασε το χέρι της και στα δύο τα δικά του και μετά έπαιζε με τα δάχτυλά της. Φημολογείται επίσης ότι τον πείραξε το αλκοόλ καθώς έδειχνε να προσπαθεί να στηριχτεί στον τοίχο καθώς έδειχνε να γέρνει όταν προσπάθησε να σηκωθεί, ενώ βίντεο που κυκλοφορεί από το σημείο δείχνει τον Τζάστιν να τυλίγει το χέρι του γύρω από την Αλίσα. Αυτόπτες ανέφεραν στη Sun ότι σοκαρίστηκαν από τη δημόσια τρυφερότητα που επέδειξε ο ηθοποιός στη συνάδελφό του.

Ο Τίμπερλεϊκ είναι παντρεμένος με την Μπίελ από τον Οκτώβριο του 2012 ενώ άρχισαν να βγαίνουν από το 2007. Είχαν χωρίσει το 2011 έπειτα από φήμες ότι την είχε απατήσει με την επίσης ηθοποιό Ολίβια Μουν. Με την Τζέσικα Μπίελ έχουν έναν γιο τεσσάρων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση