GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί σε κολέγιο στη Ρωσία - Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κολέγιο της πόλης Μπλαγκοβέσ...

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κολέγιο της πόλης Μπλαγκοβέσενσκ στη Ρωσία, σύμφωνα με το Sputnik.

Οι τοπικές Αρχές ανέφεραν ότι πριν από τους πυροβολισμούς σημειώθηκε καβγάς μεταξύ δύο συμμαθητών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ο δράστης της επίθεσης αυτοκτόνησε.

“Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα στο κολέγιο Amur, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση για να διαλευκάνουν τα αίτια και το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη. Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο δράστης έδρασε μόνος του και ότι είναι νεκρός”, έγραψε αξιωματούχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 19χρονου δράστη, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Полная деградация! Полнейшая! pic.twitter.com/rxL2UIQNc5

— Александр Лимонов (@Kislenky) November 14, 2019

Πηγή πληροφοριών: sputniknews.com

Πηγή ΦΩΤΟ: sputniknews.com, RIA Novosti

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Twitter/@Kislenky

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση