GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η «συγγνώμη» της εκπομπής του Λιάγκα...

Τι είπαν σήμερα, σα βρεγμένες γάτες, οι πανελίστες και ο παρουσιαστής, και γιατί δεν πείθουν καθόλου   Από Άρης Δημοκίδης   Αν δεν...

Τι είπαν σήμερα, σα βρεγμένες γάτες, οι πανελίστες και ο παρουσιαστής, και γιατί δεν πείθουν καθόλου  

Από Άρης Δημοκίδης 

Αν δεν το είδατε, δείτε το πρώτα για να γνωρίζετε για τι μιλάμε:
Πώς σχολίασε το χαμό ο Λιάγκας; Ξεκίνησε λέγοντας «έγινε μια παρεξήγηση χτες».
Δείτε τι είπε:

Ισχυρίζονται δηλαδή πως νόμιζαν ότι δεν συνέβη στ’ αλήθεια. Άκου τώρα. «Έγινε στ’ αλήθεια δηλαδή;» λέει έκπληκτος ο παρουσιαστής για την είδηση που έτσι κι αλλιώς είχε ο ίδιος μεταδώσει ως αληθινή ο ίδιος χτες!

«Ε, τι όποιος θέλει να εκτονωθεί πάει σ’ όποιον θέλει;» λέει ενοχλημένος λίγο μετά, καταδικάζοντας τον δράστη, κάτι που φυσικά δεν του πέρασε απ’ το μυαλό να κάνει χτες.

Ο Παπανώτας που χτες χαχάνιζε, λέει τώρα «είναι μια κίνηση που δεν την κάνει ένας άνθρωπος νορμάλ».

Μετά ο Λιάγκας μας λέει ότι ήταν μια απόλυτα καταδικαστέα, βίαιη πράξη (στον εαυτό του να το πει και στο πάνελ του – εμείς το ξέρουμε), και είπε για το «λάθος που έκαναν χτες»:
Το αντιμετωπίσαμε όπως θα το αντιμετώπιζαν σε μια παρέα, σε ένα καφενείο, γιατί έχει και μια αστεία διάσταση.

Η δε Κατερίνα Γκαγκάκη είπε ότι ήταν μια κακή ανθρώπινη, παρεϊστικη στιγμή και έδωσε και το λόγο στην Τσολάκη λέγοντας, «εμείς ως γυναίκες έχουμε και μια άλλη ευαισθησία» (ΝΑΙ, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ!) και συμπληρώνει σωστά «την οποία ευαισθησία θα έπρεπε να δείξουμε ίσως».

Η Τσολάκη, λέει, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ -λογικό μετά απ’ το κράξιμο που δικαίως έφαγε- που έστω και άθελά τους μπορεί να στεναχώρησαν έστω και έναν άνθρωπο. (Τι ωραίες ευαισθησίες εκ των υστέρων…)

Τέλος ο Λιάγκας είπε πως «η πλάκα που γίνεται σε μια παρέα, καμιά φορά διαστρεβλώνεται».

Απορρίπτεται η συγγνώμη
Καταρχάς δεν άκουσα πουθενά τη λέξη συγγνώμη, αλλά ας δεχτούμε ότι όλο αυτό είχε αυτόν το σκοπό. Και μπορεί η Κατερίνα Γκαγκάκη να παρακάλεσε να λήξει το θέμα εδώ, όμως δεν θα λήξει.

Οι καταγγελίες στο ΕΣΡ ενδέχεται να ξεπεράσουν κάθε ρεκόρ και το ζήτημα δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, με το φιλανθρωπικό και το φιλοζωϊκό προφίλ της, ναι μπορεί να συγχωρεθεί λόγω προτερου εντιμου βίου. Μπορώ να πιστέψω ότι της ξέφυγε, ότι δεν είναι έτσι σαν άνθρωπος.

Λιάγκας και Παπανώτας όμως δεν μπορούν να μας δουλεύουν σα να είναι η πρώτη μισογυνική ή ρατσιστική χοντράδα που τους ξεφεύγει!
Για τον Παπανώτα τα έχουμε πει, ο δε Λιάγκας, ακόμα κι απ’ την ίδια εκπομπή που παίζεται μόλις ένα μήνα έχει προλάβει να μας απασχολήσει με τις ανοησίες του (αξέχαστο το θέμα με το plus size μοντέλο του GNTM). Η εκπομπή σχεδόν κάθε μέρα έχει εμετικά σχόλια.

Δεν τους ξέφυγε κάτι κατα λάθος. Έτσι είναι. Έτσι μιλάνε, έτσι σκέφτονται. Θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός για να αποδείξουν πως όντως κατάλαβαν τα λάθη τους, και πως ανέπτυξαν μια άλφα ενσυναίσθηση. Μέχρι τότε ας μη μας βγάζουν τρελούς για αυτά που όλοι ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση