GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία-σοκ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Τραμπουκισμός σε βάρος μέλους μας - Τον κρέμασαν σε τοίχο του ΑΠΘ

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία στην οποία προέβη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σχετικά μ...

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία στην οποία προέβη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σχετικά με περιστατικό “τραμπουκισμού” και σωματικής βίας σε βάρος μέλους της, κατά τη διάρκεια συζήτησης επί ενός ψηφίσματος.

Όπως αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ανάρτηση στο Facebook με τίτλο “Αυτός ο Σύλλογος έχει και δημοκρατικές φωνές που δεν τρομοκρατούνται”, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής “γίναμε αυτόπτεις μάρτυρες μιας σοβαρής περίπτωσης τραμπουκισμού σε βάρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από μέλη των ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, τα μέλη των Contra Legem ξεκίνησαν την υβρεολογία τους επιτιθέμενοι λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ, ενώ αποκορύφωμα της παραπανω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ”.

Συνεχίζοντας, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφέρει πως “ακόμη, όμως και μετά από αυτό το ξέσπασμα των contra legem οι υπόλοιπες παρατάξεις του ΔΣ δεν συμφώνησαν στην πρόταση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 2 η ώρα αντί στις 12, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αδιαφορία του για το γεγονός ότι οι φοιτητές οφείλουν να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις εις βάρος των μαθημάτων που διεξάγονται παράλληλα”.

Η φοιτητική παράταξη κάνει λόγο για απαράδεκτη εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως "υποστηρίζουμε τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών” και συμπληρώνει: “Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής”.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση