ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των παρατηρητών του ΟΑΕ στη Βολιβία

Share it:

Ο επικεφαλής της αποστολής των παρατηρητών του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΕΑ) για τις προεδρικές εκλογές στη Βολιβία ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του έπειτα από την παραδοχή του πως είχε γράψει επικριτικά άρθρα εναντίον του προέδρου της χώρας Έβο Μοράλες.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από την αποστολή των παρατηρητών προκειμένου να μην διακυβευθεί η αμεροληψία του», έγραψε στο Twitter ο Αρτούρο Εσπινόσα, δικηγόρος και ακαδημαϊκός δάσκαλος από το Μεξικό.

«Όφειλα να είχα ενημερώσει τον ΟΕΑ για τις προηγούμενες δημόσιες αναφορές μου αναφορικά με την εκλογική αναμέτρηση στη Βολιβία», πρόσθεσε.

Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση