GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του ΚΚΕ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ματωμένα πλεονάσματα και αναδιανομή της φτώχειας, με το μανδύα του κοινωνικού μερίσματος, στήριξη του κεφαλαίου, με το πρόσχημα της ...

«Ματωμένα πλεονάσματα και αναδιανομή της φτώχειας, με το μανδύα του κοινωνικού μερίσματος, στήριξη του κεφαλαίου, με το πρόσχημα της πράσινης ανάπτυξης και ενίσχυση του δόγματος νόμος και τάξη, είναι τα χαρακτηριστικά της κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής, που επανέλαβε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης», σχολιάζει το ΚΚΕ για τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και προσθέτει το ΚΚΕ: «Ακόμη και τα ελάχιστα που είχε υποσχεθεί για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, που φυσικά αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό των τεράστιων απωλειών, παραπέμπονται για το άγνωστο μέλλον».

«Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα αποτελούν τα μόνιμα θύματα και στην κρίση και στη φάση της όποιας καπιταλιστικής ανάπτυξης», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση