GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ σοκ - Ληστής πυροβολεί στο κεφάλι ταμία στη Βραζιλία - Προσοχή σκληρές εικόνες

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα ρούχων στο Σάο Μιγκέλ της Βραζιλίας που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας 23χρο...

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε σε κατάστημα ρούχων στο Σάο Μιγκέλ της Βραζιλίας που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας 23χρονης.

Στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται ο δράστης να εισβάλει στο κατάστημα φορώντας κράνος και κρατώντας όπλο. Τρεις γυναίκες, πιθανόν υπάλληλοι, απομακρύνονται στο πίσω μέρος του καταστήματος. Η 23χρονη Ρενάτα Ρανιέλ Αλμέιδα αναγκάζεται από τον δράστη να πάει στο ταμείο του καταστήματος. Όπως φαίνεται στα πλάνα, έντρομη η 23χρονη, χωρίς να αντισταθεί, δίνει στον ένοπλο όλα τα χρήματα που υπήρχαν εντός του ταμείο. Ωστόσο, ο δράστης αντί να πάρει τα χρήματα και να φύγει από το κατάστημα ανοίγει πυρ και πυροβολεί στο κεφάλι την 23χρονη, η οποία πέφτει αιμόφυρτη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail η 23χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι πίσω από το απόπειρα δολοφονίας της βρίσκεται ο πρώην σύντροφός της. Ο άνδρας αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο αιματηρό περιστατικό.

Πηγή πληροφοριών/ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση