GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαδούρο: Ο λαός της Βενεζουέλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την απελευθέρωση του Λούλα

«Ο λαός της Βενεζουέλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα», τόνισε χθες Παρασκευή ο πρόεδρος Νικολάς Μ...

«Ο λαός της Βενεζουέλας χαιρετίζει με ικανοποίηση την απελευθέρωση του αδελφού μας Λούλα», τόνισε χθες Παρασκευή ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, λίγη ώρα μετά την έξοδο του πρώην προέδρου της Βραζιλίας από τη φυλακή στο αρχηγείο της ομοσπονδιακής αστυνομίας στην Κουριτσίμπα (νότια).

«Ζήτω η Βραζιλία! Ζήτω ο Λούλα! Ζήτω η ένωση της Αμερικής μας!», είπε ο Μαδούρο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που συμπεριέλαβε απευθείας μετάδοση πλάνων από τον χώρο μπροστά στη φυλακή όπου ο πρώην συνδικαλιστής παρέμεινε έγκλειστος για ενάμισι χρόνο μετά την καταδίκη του σε μια υπόθεση διαφθοράς.

«Μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση να βλέπουμε τον Λούλα [ελεύθερο], στον δρόμο», συνέχισε ο Μαδούρο, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας «μεγάλο ηγέτη της [περιοχής της] Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής».

Ο Ούγο Τσάβες, ο εκλιπών προκάτοχος του Μαδούρο στην προεδρία της Βενεζουέλας (1999-2013), ήταν στενός σύμμαχος του 74χρονου σήμερα Λούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση