GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Ο Κ. Τσιάρας κανόνισε τη «μεταγραφή» Πατέρα - η τράμπα για τις ψήφους σε Καρδίτσα και Τρίκαλα...

Yannis Koutsomitis    Το ρεπορτάζ μου από την Καρδίτσα λέει ότι τη μεταγραφή Πατέρα στην ΝΔ την κανόνισε ο Κώστας Τσιάρας, με βασικό σ...

Yannis Koutsomitis  
Το ρεπορτάζ μου από την Καρδίτσα λέει ότι τη μεταγραφή Πατέρα στην ΝΔ την κανόνισε ο Κώστας Τσιάρας, με βασικό στόχο να βγει πρώτος σε σταυρούς στην Καρδίτσα, μπροστά από τον ανθυποψηφιό του στη ΝΔ Γιώργο Κωτσό (ο οποίος πιάστηκε κώτσος).
Τελικά το deal πέτυχε ως προς τον Τσιάρα που ξεπέρασε τον Κωτσό κατά 344 σταυρούς (και κατέληξε και Υπουργός), αλλά την πάτησε τελικά ο Πατέρας.
That's Greek politics.
--------------------------
Απορούν πολλοί πως ο καπετάν Κωνσταντής Πατέρας προβάλει ως το απόλυτο φαβορί (… σχεδόν βέβαιο δηλαδή) για το Νοσοκομείο Καρδίτσας. Η απάντηση είναι απλή. Διατηρεί από έτη πολλά στενή φιλία με τον υπουργό Δικαιοσύνης, πρώτο βουλευτή Καρδίτσας, Κώστα Τσιάρα. Είναι προφανώς ο ίδιος που «επιβάλλει» τη λύση του καπετάν Κωνσταντή ως ιδανική. Λέγεται δε ότι καταλυτικό ρόλο παίζει και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, πάλαι ποτέ διευθυντής του Σωτήρη Χατζηγάκη στα Υπουργεία, με ιδιαίτερους δεσμούς με τα Τρίκαλα (… προφανώς)… Αναμένουμε εναγωνίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση