GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβούνται για τη ζωή τους οι παίκτες της Νάπολι

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Νάπολι μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των «παρτενοπέι», αλλά και τη σύγκρουση των παικτώ...

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Νάπολι μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των «παρτενοπέι», αλλά και τη σύγκρουση των παικτών με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων επιχείρησε να βάλει σε… καραντίνα τους ποδοσφαιριστές του, με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά και τους ίδιους να εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση.

Έκτοτε, η ρήξη έχει οξυνθεί ακόμα περισσότερο μετά και από την κίνηση μερίδας οπαδών να κρεμάσουν πανό σε όλη την πόλη εναντίον των παικτών, αλλά και μετά την επίθεση στα σπίτια των Ζιελίνσκι και Άλαν.

Ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι που νιώθουν ότι απειλείται η σωματική τους ακεραιότητα και οι οικογένειές τους!

Γι' αυτό, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αρκετοί, όπως ο Κουλιμπαλί, έχουν προσλάβει σωματοφύλακες.

Μάλιστα, η σύζυγος του Ινσίνιε έφυγε για λίγες μέρες από την πόλη μέχρι να επέλθει ηρεμία και η κρίση να ξεθυμάνει.

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση