GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τροχαίο: Ήταν θαύμα που γλιτώσαμε, η Παναγιά μας αγκάλιασε - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας ...

Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα.

“Δόξα σοι ο Θεός, η Παναγιά μας αγκάλιασε... Ήταν πολύ άσχημο το περιστατικό, φύγαμε από τον δρόμο. Πρώτη φορά μου συνέβη, έφυγε το αυτοκίνητο χωρίς να καταλάβω γιατί”, δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στο STAR.

“Είχε ένα ρυάκι δίπλα, που έπεφτε μέσα σε ένα κανάλι και έσταζε λίγο προς τα έξω, με αποτέλεσμα να έχει πιάσει λίγο γλίτσα και εγώ επειδή πήρα κλειστή τη στροφή, βρήκε πάνω εκεί και με πέταξε απέναντι. Τι να πω, ήταν θαύμα που γλιτώσαμε, γιατί χτυπήσαμε πάνω στο δέντρο και πέσαμε ανάποδα. Δηλαδή ήμασταν κάτω ο ουρανός και εμείς”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση