GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι βρήκε η αστυνομία σε διαμέρισμα στη Στουρνάρη - Είχε νοικιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως "ορμητήριο" - ΦΩΤΟ

Οκτώ αντιασφυξιογόνες μάσκες, τρεις κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες κατασχέθηκαν σε διαμέρισμα κτιρίου επί της οδού Στουρνάρη4...

Οκτώ αντιασφυξιογόνες μάσκες, τρεις κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες κατασχέθηκαν σε διαμέρισμα κτιρίου επί της οδού Στουρνάρη4 στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττική πραγματοποίησε στο συγκεκριμένο κτίριο έρευνα σε δύο διαμερίσματα. Σε ένα από αυτά, στον 4ο όροφο, όπου εντοπίστηκαν τα παραπάνω ευρήματα, συνελήφθησαν δύο άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν εντός του χώρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση