GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κινέτα από την επέλαση του «Γηρυόνη»

Η κακοκαιρία «Γηρυόνης» χτύπησε με μανία την Κινέτα με αποτέλεσμα μεγάλες εκτάσεις και οικίες να πλημμυρίσουν. Οι φωτογραφίες  φανερώνουν...

Η κακοκαιρία «Γηρυόνης» χτύπησε με μανία την Κινέτα με αποτέλεσμα μεγάλες εκτάσεις και οικίες να πλημμυρίσουν. Οι φωτογραφίες  φανερώνουν τις εικόνες βιβλικής καταστροφής που αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού.
Εξάλλου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετέβη από τα ξημερώματα στην περιοχή της Κινέτας, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο καθηγητής δυναμικής τεκτονικής και γεωλογίας και σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα πολιτικής προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας, και ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης.
Από το πρωί, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κόκκαλη, και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέτα πάνω από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής αλλά και μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων προκειμένου, να συμβάλλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων.
Δείτε τις φωτογραφίες











Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση