GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της αποχώρησης Οικονόμου από την εκδήλωση όπου μιλούσε ο Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Την παγίδα του Τούρκου προέδρου απέφυγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο Μέγαρο Μαξί...

Την παγίδα του Τούρκου προέδρου απέφυγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο Μέγαρο Μαξίμου είχε φτάσει πρόσκληση από την τουρκική κυβέρνηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Τότε, στο Μέγαρο Μαξίμου , βλέποντας την προκλητική συμπεριφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση. Η πρώτη σκέψη ήταν να μεταβεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. Όμως βλέποντας την τουρκική προκλητικότητα να συνεχίζεται και διαβλέποντας ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα την κλιμακώσει το επόμενο διάστημα, αποφάσισαν να υποβαθμιστεί η ελληνική παρουσία σε διπλωματικό επίπεδο, με την παρουσία του υφυπουργού κ. Οικονόμου.
Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου είχε ενημερωθεί ότι αν συμβεί οτιδήποτε το οποίο θα αποτελούσε πρόκληση από τον Τούρκο πρόεδρο, εκείνος θα αποχωρούσε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση θέλει να στείλει ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση