GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Τσιτσιπά για το τένις που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε (6-4,6-4) από τον Ρότζερ Φέντερερ την περασμένη εβδομάδα στη Βασιλεία, ενώ σήμερα (16:30) αντιμετωπίζει το...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε (6-4,6-4) από τον Ρότζερ Φέντερερ την περασμένη εβδομάδα στη Βασιλεία, ενώ σήμερα (16:30) αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1 στον κόσμο) στα προημιτελικά του τουρνουά masters στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, δείχνει να απολαμβάνει τις αναμετρήσεις του με τους κορυφαίους και δηλώσει πως σκοπεύει να μάθει πολλά από τον Ελβετό, τον Σέρβο και φυσικά τον Ράφαελ Ναδάλ, προκειμένου να γίνει καλύτερος παίκτης.

«Θέλω να τους αντιμετωπίζω όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε στην ιστοσελίδα «tennisworld». «Μαθαίνουμε τόσο πολύ παίζοντας εναντίον τους. Είναι οι καλύτεροι. Η γενιά μας είναι πολύ κοντά στο επόμενο βήμα», πρόσθεσε, ενώ σημειώνοντας την αρνητική πλευρά των συνεχόμενων τουρνουά ανά την υφήλιο, είπε:

«Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά από το σπίτι. Ακόμα και στην ηλικία μου, μπορείς να κουραστείς. Διανοητικά, πηγαίνοντας από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, από εστιατόριο σε εστιατόριο, μπορεί να σε σκοτώσει. Από την άλλη πλευρά, είμαι ευτυχής που έχω ακολουθήσει αυτό το άθλημα επειδή μου έφερε τόσα πολλά μέχρι τώρα. Τέλος πάντων, θα είχα επιλέξει τένις ή ποδόσφαιρο. Για εμένα το τένις είναι μια τέχνη. Είναι σημαντικό να παίξω ένα καλό παιχνίδι, πρόκειται για ισορροπία. Με τον πατέρα μου, Απόστολο, που είναι προπονητής μου, μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Θέλει το καλύτερο για εμένα. Δεν ξέρω εάν θα αισθανόμουν τόσο άνετα με κάποιους άλλους. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση