GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Σόδομα και Γόμορα (με δημοσιογράφους και τεχνικούς) στο κανάλι της Βουλής...

Νέο ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την ελληνική Βουλή. Αυτή τη φορά το θέμα έσκασε μέσα στο κανάλι της Βουλής μεταξύ μίας δημοσιογράφου και ενό...

Νέο ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την ελληνική Βουλή. Αυτή τη φορά το θέμα έσκασε μέσα στο κανάλι της Βουλής μεταξύ μίας δημοσιογράφου και ενός τεχνικού.
Όμως το πιπεράτο της υπόθεσης είναι ότι πέρα από την ερωτική ιστορία μεσολάβησαν μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα που προκάλεσαν την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής και του νέου διευθυντή του Καναλιού.

Το ιστορικό
Το λαβ στόρι που συγκλόνισε τη βουλή ξεκινά το καλοκαίρι όταν η παρουσιάστρια, που συζούσε με συνάδελφό της, και ο τεχνικός είδαν τη σχέση τους–από επαγγελματική στην αρχή και φιλική στη συνέχεια– να εξελίσσεται σε ερωτική, την ώρα μάλιστα που τα ζευγάρια είχαν αναπτύξει και φιλικές σχέσεις ανταλλάσσοντας επισκέψεις.
Τα μηνύματα μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν να παίρνουν φωτιά. Και οι δύο έβλεπαν την έλξη να μεγαλώνει και να κορυφώνεται σε ταξιδάκι σε νησάκι κοντά στον Πειραιά. Ώσπου η σύζυγος τούς έπιασε στα πράσα να ανταλλάσσουν μηνύματα σε αγορασμένο πρόγραμμα-εφαρμογή βάζοντας φωτιά. Και κάπου εδώ ξεκινάει το δράμα

Ο σύζυγος αποχώρησε από το σπίτι, όπως και ο σύντροφός της δημοσιογράφου. Το τι ακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί, καθώς η παρουσιάστρια, όταν η σύζυγος τής ζήτησε εξηγήσεις, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της, της επιτέθηκε και την έδειρε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύλληψή της!
Το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις και επιχειρήθηκε να «μαζευτεί», αν και για μέρες αποτελούσε και αποτελεί το πρώτο θέμα συζητήσεων μεταξύ των κοινοβουλευτικών, και όχι μόνο, συντακτών. Ο νέος διευθυντής του καναλιού κάλεσε τους εμπλεκομένους για εξηγήσεις.

Ο τεχνικός φέρεται να έχει υποβάλει την παραίτησή του από το κανάλι, ενώ η δημοσιογράφος επέλεξε να στείλει ασφαλιστικά μέτρα στο ζεύγος (καθώς ο σύζυγος επέστρεψε στην οικία του) ζητώντας επί της ουσίας να πάψουν να τη δυσφημούν, καθώς δεν έγινε τίποτε…μεταξύ τους,και παραμένοντας ακόμη στη θέση της.
Ωστόσο, η άλλη πλευρά έχει στα χέρια της στοιχεία, μηνύματα και φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν όλα αθώα και θα τα παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη, καθώς και ότι η παρουσιάστρια συνέχιζε να τους ενοχλεί. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί όχι επί της οθόνης, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση σε βάρος της παρουσιάστριας.
Πηγή: Εφημερίδα Παρασκήνιο – Ένθετο ένθετο «Spy News»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση