GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πόλεμο ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ με την οικογένεια του αείμνηστου σταρ

Να πολεμήσει την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του των 98 εκατ. λιρών ορκίστηκε ο τελευταίος ερα...

Να πολεμήσει την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του των 98 εκατ. λιρών ορκίστηκε ο τελευταίος εραστής του Φάντι Φαουάζ, ο οποίος μετά τον θάνατο του σταρ έμεινε άστεγος και απένταρος.

Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε εκτός διαθήκης τους δύο πρώην εραστές του Φάντι Φαουάζ και Κένι Γκος, ενώ την περιουσία του των 97,6 εκατ. λιρών απολαμβάνουν οι αδερφές του, οι φίλοι του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα. Ο Φαουάζ ζούσε στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι του Μάικλ έως τον Αύγουστο οπότε εκδιώχθηκε μένοντας άστεγος. Μάλιστα, αστυνομικοί τον συνέλαβαν όταν ο πρώην κομμωτής εντοπίστηκε να καταστρέφει την περιουσία για να εκδικηθεί τον αείμνηστο σταρ. Έκτοτε ο Φαουάζ μένει σε έναν ξενώνα και κάποιες φορές κοιμάται και στους δρόμους ζώντας σαν άστεγος.

Η οικογένεια του Μάικλ ανακαίνισε την έπαυλη του αείμνηστου σταρ και τη νοίκιασε αντί 1.450 λιρών την εβδομάδα, αφού νίκησε σε δικαστική μάχη τον τελευταίο σύντροφο του εκλιπόντα.

Από τότε ο Φαουάζ έχει εξαπολύσει αρκετές φορές υβριστική επίθεση στον νεκρό σταρ μέσω facebook, ενώ πλέον ορκίζεται να πολεμήσει την οικογένεια για ένα κομμάτι της περιουσίας.

Σε ανάρτησή του, πάλι στο Facebook, ο Φαουάζ έγραψε χθες: "Πηγαίνω στο δικαστήριο της Κομητείας του Ρόμφορντ να καταθέσω αγωγή κατά της περιουσίας του Τζόρτζ Μάικλ. Όλοι είναι απαίσιοι μαζί μου, είναι καιρός να κάνω το ίδιο".

Ο Φάντι Φαουάζ από την Αυστραλία γνωρίστηκε με τον Τζορτζ Μάικλ το 2009 και έγιναν εραστές μετά τον χωρισμό του σταρ από τον Κένι Γκος. Η σχέση τους διήρκεσε μέχρι τον θάνατο του Μάικλ τα Χριστούγεννα του 2016 αλλά ο καλλιτέχνης τον άφησε εκτός διαθήκης. Ο Φάντι ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του τον Μάικλ ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο σταρ είχε πεθάνει στον ύπνο του από φυσικά αίτια καθώς είχε προβλήματα με την καρδιά και το ήπαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση