GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κώστας Δροσόπουλος για το Christmas Market του Πολιτεία tennis club

Μετά την τεράστια επιτυχία των επτά προηγούμενων ετών, το Politia Tennis Club διοργανώνει και φέτος το Christmas Market στις εντυπωσι...

Μετά την τεράστια επιτυχία των επτά προηγούμενων ετών, το Politia Tennis Club διοργανώνει και φέτος το Christmas Market στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του και μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Θα υπάρχουν 60 εκπληκτικά μαγαζάκια από τα οποία θα μπορέσετε να διαλέξετε εορταστικά δώρα για τους αγαπημένους σας και για εσάς. Θα μπορέσετε επίσης να στηρίξετε πολλά φιλανθρωπικά σωματεία και να ενισχύσετε το σημαντικό έργο τους. Η οικογενειακή βόλτα του Σαββατοκύριακου αξίζει να γίνει στην αγορά μας αφού και τα παιδάκια θα βρουν πολλές δραστηριότητες που αγαπούν στον εντυπωσιακό, γεμάτο παιχνίδια παιδότοπο. Εκεί ο Άγιος Βασίλης θα τα υποδέχεται με πολλές εκπλήξεις.

Ο ιδρυτής του Πολιτεία tennis club, Κώστας Δροσόπουλος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για το Christmas Market.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση