GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλον Μασκ εξηγεί γιατί έσπασαν τα "άθραυστα" παράθυρα του Cybertruck - ΒΙΝΤΕΟ

Την απάντηση στο γιατί έσπασαν τα "άθραυστα" παράθυρα του νέου αυτοκινήτου της Tesla, Cybertruck, έδωσε μέσω του λογαριασμο...

Την απάντηση στο γιατί έσπασαν τα "άθραυστα" παράθυρα του νέου αυτοκινήτου της Tesla, Cybertruck, έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Έλον Μασκ.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο σχεδιαστής της Tesla, Franz von Holzhausen, πέταξε μια σιδερένια μπάλα στο παράθυρο του οδηγού, το παράθυρο έσπασε, σε αντίθεση με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε μια δεύτερη προσπάθεια να αποδείξει ότι όντως είναι άθραυστα τα παράθυρα, πέταξε την μπάλα και στο παράθυρο της πίσω θέσης αλλά δυστυχώς έσπασε και αυτό, αφήνοντας άφωνο τον Έλον Μασκ.

Η εξήγηση για τον Μασκ είναι απλή: Πριν ρίξει τη σιδερένια μπάλα στο παράθυρο, ο von Holzhausen, είχε χτυπήσει την πόρτα του αυτοκινήτου με ένα μεγάλο σφυρί, για να δείξει την ανθεκτικότητα. Όντως, η πόρτα δεν βούλιαξε, αλλά όπως αποκάλυψε από τα χτυπήματα καταστράφηκε η βάση του τζαμιού της πόρτας και έτσι μετά έσπασε από την μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση