GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Πλεύρη - Κυρίτση για την πορεία του Πολυτεχνείου, την αστυνομία και την ΑΣΟΕΕ

«Δεν θα ζήλευα κάτι απ' ότι έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης. Επειδή αυτή η κυβέρνηση αισθάνεται ότι έχει ένα σφυρί και βλέπει όλα τα προβλήμ...

«Δεν θα ζήλευα κάτι απ' ότι έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης. Επειδή αυτή η κυβέρνηση αισθάνεται ότι έχει ένα σφυρί και βλέπει όλα τα προβλήματα σε πρόκες, ένα πράγμα που ανέλαβε πρώτο ο Χρυσοχοΐδης ήταν το προσφυγικό και το έχει κάνει μπάχαλο. Δεν βλέπω λοιπόν γιατί θα έπρεπε να ζηλέψει κάποιος από τη δράση του Χρυσοχοΐδη. Το μόνο που θα μπορούσε κανείς να ζηλέψει από τη δράση Χρυσοχοΐδη είναι ότι το κύμα αστυνομικής αγριότητας που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα είχε ως αποτέλεσμα μία εξαιρετικά ογκώδη πορεία στις 17 Νοέμβρη», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.
«Υπήρχε προληπτική δράση από την αστυνομία και γι' αυτό δεν είχαμε επεισόδια. Υπήρχε κόσμος που ήθελε να κάνει επεισόδια, είχαν βάλει τα πολεμοφόδια αλλά τα βρήκε η αστυνομία και με αυτόν τον τρόπο δεν μπόρεσαν να τα προμηθευτούν και δεν έκαναν επεισόδια. Στις ογκοδέστατες διαδηλώσεις κρύβονται πιο εύκολα και αυτοί που θέλουν», ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης σημειώνοντας πως «υπάρχουν πολύ μικρά περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας».
«Αν ήταν αντικυβερνητική διαδήλωση, πέρυσι ο κ. Κυρίτσης και όσοι πήγαιναν στην διαδήλωση για το Πολυτεχνείο διαδήλωναν κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την προσπάθεια καπηλείας μίας επετείου που πηγαίνει ο κόσμος να την τιμήσει, ότι πρέπει να το συνδέσουμε με αντικυβερνητική διαδήλωση θα το δεχτώ αν μου πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι και πέρυσι όλοι οι βουλευτές του πήγαιναν για να διαμαρτυρηθούν κατά του Τσίπρα», πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση