GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το μέλλον στο παρόν των επιχειρήσεων με τον Dr. Bill Guillory

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική/διαδραστική ομιλία του Dr. Bill Guillory “The Future Perfect Organization: Driven ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική/διαδραστική ομιλία του Dr. Bill Guillory “The Future Perfect Organization: Driven by Quantum Thinking” στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά για το συνέδριο, ο Dr. Guillory, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους επιστήμονες των ΗΠΑ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ, παρουσίασε νέες ιδέες και έδωσε απαντήσεις για το πώς οι σύγχρονοι ηγέτες θα δημιουργήσουν την επιτυχημένη επιχείρηση του μέλλοντος, μια επιχείρηση που θα φροντίζει τους υπαλλήλους, τους πελάτες και ταυτόχρονα, θα επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Με οδηγό την καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη, η διαδραστική παρουσίαση του Dr. Guillory έδωσε τη δυνατότητα στους πάνω από 500 συμμετέχοντες να μάθουν για τους παράγοντες αλλαγής που διαμορφώνουν το νέο κόσμο στο χώρο των πωλήσεων και να αναλύσουν εκτενώς τις δεξιότητες του Quantum Thinking.

Ο κος Κώστας Βαλκάνας, μέλος του ΔΣ του ΙΠΕ και Project Manager του Συνεδρίου, τόνισε τη σημασία διοργάνωσης διαδραστικών εκπαιδεύσεων με πρωτοπόρους ομιλητές για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Humanis HR Consultants έχει ενεργό ρόλο στο χώρο της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων και είναι τιμή μας που ο Dr. Guillory δέχτηκε την πρόσκλησή μας να παραβρεθεί ως ομιλητής στο 10ο συνέδριο του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας. Η διαφορετικότητα της προσέγγισης και η καινοτομία των ιδεών του συνάδουν πλήρως με το έργο, την κουλτούρα μας και την ανάγκη για εξέλιξη των ανθρώπων των οργανισμών σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση