GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κόντρα της Ρωσίδας καλλονής με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας - Το email και το τεστ πατρότητας

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ρωσίδας καλλονής Οκσάνα Βοεβοντίνα με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε’ μετά το διαζύγιο τους. ...

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ρωσίδας καλλονής Οκσάνα Βοεβοντίνα με τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε’ μετά το διαζύγιο τους.

Η 27χρονη πρώην Μις Μόσχα ισχυρίζεται ότι ο έξι μηνών γιος της είναι παιδί του πρώην βασιλιά της Μαλαισίας. Ωστόσο, ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας δεν έχει αναγνωρίσει το παιδί και μάλιστα όπως υποστηρίζει η 27χρονη, δεν τον έχει δει και ποτέ.

Πηγές από το παλάτι ανέφεραν ότι η 27χρονη έχει αρνηθεί δύο φορές να υποβληθεί το παιδί σε τεστ DNA.

Σε απάντηση αυτών η 27χρονη έδωσε στη δημοσιότητα email που είχε στείλει στον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού και στο οποίο δηλώνει πρόθυμη ο γιος της να υποβληθεί σε εξέταση DNA.

“Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες και ελπίζω ότι πια δεν θα χρειάζεσαι τεστ DNA, αφού ο Ισμαήλ είναι πιστό σου αντίγραφο. Αν εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες μπορείς να κάνεις το τεστ, δεν με πειράζει”, είχε γράψει στο email με παραλήπτη τον πρώην βασιλιά της Μαλαισίας η 27χρονη.

Η Ρωσίδα καλλονή έδωσε στη δημοσιότητα και το περιεχόμενο ενός γράμματος που του είχε στείλει και στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων: “Ο γιος μας γεννήθηκε τον μήνα του Ραμαζανιού. Είναι ο μήνας της συγχώρεσης, που ο ένας συγχωρεί τον άλλον. Εγώ σε συγχώρεσα και θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτόν τον υπέροχο γιο που μου χάρισες”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση