GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανάη Μιχαλάκη: Για τις «Άγριες Μέλισσες» με βρήκαν μέσω Facebook - ΒΙΝΤΕΟ

Η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χαρακτήρα της «Δρόσως», που υ...

Η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χαρακτήρα της «Δρόσως», που υποδύεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

"Είχα ένα μήνυμα στο Facebook, δικαιώθηκα που κρατούσα τον λογαριασμό. Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω Facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Επικοινωνήσαμε, το κανονίσαμε. Ήμουν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισαν. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν από την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήραν για τη σειρά. Ήμουν για καφέ τότε και κλείνω το τηλέφωνο και τρελάθηκα και έγινε χαμούλης. Ήμουν στη Σύρο. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Το πρόγραμμά μου έκανα κανονικά" αποκάλυψε.

"Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση