GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!» ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ (στο fb) με τον Θεοδωρικάκο για τους «200» του Βενιζέλου...

Manos Epitropakis Ακούω τώρα και τον Θεοδωρικακο να λέει "αυτός που έφτιαξε το Σύνταγμα" έβαλε όρο 200 ψήφους, ρίχνοντας την...

Manos Epitropakis
Ακούω τώρα και τον Θεοδωρικακο να λέει "αυτός που έφτιαξε το Σύνταγμα" έβαλε όρο 200 ψήφους, ρίχνοντας την ευθύνη στον Βενιζέλο (παρόλο που το άρθρο το ψήφισε τότε και η ΝΔ)
Έπρεπε κ. Θεοδωρικακο, να μην βάλει καμία πλειοψηφία 2/3 ο Βενιζέλος στο Σύνταγμα, να έχετε τώρα 130 βουλευτές, αφού θα είχαμε ήδη απλή αναλογική.
Ρε θα παίρνετε τα σχετικά σας όλοι χωρις εξαίρεση.
Apostolos Kantzelis 
Ξεχνάμε φαίνεται ότι είχαν 197-198 ψήφους για την απλή αναλογική που ουσιαστικά θα σήμαινε καταστροφή... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κ. Υπουργέ. Σωθήκαμε λόγω της Διάταξης αυτής.
Λιλή Ντίνα  
Λάθος μεγάλο του Θεοδωρικάκου. Αν σήμερα ήταν ο σύριζα στην εξουσία δεν θα είχε ψηφιστεί καθόλου!!!
Takis Theodorikakos   
Προφανώς αγνοείτε ότι αναφέρθηκα στη συνταγματική διάταξη, που για τη ρύθμιση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού απαιτούνται 200ψηφοι. ενω εσείς αναφέρεστε στις 200ψηφους που χρειάζονται για τον εκλογικό νομο στις επόμενες εκλογες.Λιγη προσοχή περισσότερο σε όσους θέλουν να εκφράζουν δημόσιο λόγο ...Γιατί Ελπιζω ότι το λάθος σας δεν έγινε σκόπιμα
Panagiotis Kostoulas  
Κι αυτό σε τι ακριβώς αλλαζει την ουσία; Δεν ψήφισε και η ΝΔ την επιμαχη διαταξη;
Manos Epitropakis Takis Theodorikakos δεν έκανα κανένα λάθος. Προεξετεινα την λογική σας για τις πλειοψηφίες των 2/3. Πόσες ψήφοι έπρεπε να απαιτούνται κατά την σημερινή Νέα Δημοκρατία (διότι για την τότε οι διακόσιες μια χαρά ήταν φαίνεται) για την ψήφο των αποδημων; 151; Θα είχαμε τώρα τον νόμο που ετοίμαζε ο Σύριζα. 180; Αν είχατε σήμερα 157 βουλευτες, αντί 158, ούτε με το Κιναλ θα μπορούσατε να φέρετε νόμο. Κ. Θεοδωρικακο, εσείς θα έπρεπε να είστε προσεκτικός στον δημόσιο λόγο σας, διότι ξέρετε το Σύνταγμα, δεν το φτιάχνει ΕΝΑΣ άνθρωπος, αλλά ακόμη κι αν το έφτιαχνε, πρέπει κάποιοι να το ψηφίσουν.
Βαλάντης Νικόπουλος Takis Theodorikakos δε μπορεί, κάτι γίνεται με τη νομική σας υπηρεσία. Δεν εξηγούνται διαφορετικά τόσα και τέτοιας έκτασης ατοπήματα , για να το θέσω κομψά . Βρίσκεστε συνεχώς εκτεθειμένοι.
Manos Epitropakis Βαλάντης Νικόπουλος στο μεταξύ διαβάζουμε πως ο κ. Θεοδωρικακος το 2001, όταν ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ, ήταν στο ΠΑΣΟΚ, στενός συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη. Αλλά ούτε τότε του βρωμουσαν οι 200 ψήφοι.
"Συνεργάστηκε σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας με τον Κώστα Λαλιώτη για την προβολή των περιφερειακών προγραμμάτων του ΥΠΕΧΩΔΕ (1997-1999) και στο ΠΑΣΟΚ (2001-2003)"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση