GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αρνητικά σχόλια της κριτικής επιτροπής - Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM - ΒΙΝΤΕΟ

Την αρνητική κριτική δέχθηκε η Σουζάνα Κουόλ, που βρέθηκε στο πάτο της κατάταξης μαζί με την Ελευθερία. "Κάθε εβδομάδα μας λες δ...

Την αρνητική κριτική δέχθηκε η Σουζάνα Κουόλ, που βρέθηκε στο πάτο της κατάταξης μαζί με την Ελευθερία.

"Κάθε εβδομάδα μας λες δεν το έχω και πολύ, δεν το έχω και πολύ. Κάθε εβδομάδα κάτι σε δυσκολεύει που δεν το έχεις πολύ. Μήπως δεν μπορεί να είναι μοντέλο το κορίτσι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις, αλλιώς δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά. Ποτέ! Είναι τόσο απλό" ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

"Δεν αλλάζει ποτέ το πρόσωπό σου. Έχεις το ίδιο πρόσωπο σε όλες τις φωτογραφίσεις. Έχεις το κατάλληλο σώμα, αλλά θεωρώ ότι είναι στον ακατάλληλο άνθρωπο. Θέλουν να σε διώξουν, γιατί τους κάνεις τη χάρη;" είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

"Η εικόνα είναι απαίσια, καμία έκφραση, κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι, γιατί αυτό το κορίτσι έχει αυτό το αποτέλεσμα. Έχει δίκιο και ο Δημήτρης, μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο; Τι να πω" δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Τελικά, η Σουζάνα ήταν αυτή που αποχαιρέτησε το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση