GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H δήλωση του... διάσημου ball boy του Τότεναμ-Ολυμπιακός για τον Μουρίνιο που θα συζητηθεί

Η Τότεναμ επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2 το βράδυ της Τρίτης. Το γκολ της ισοφάρισης… ξεκίνησε από τα χέρια ενός ball boy, το οποίο...

Η Τότεναμ επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2 το βράδυ της Τρίτης.

Το γκολ της ισοφάρισης… ξεκίνησε από τα χέρια ενός ball boy, το οποίο έδωσε τη γρήγορη συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο μικρός Κάλουμ, μάλιστα, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία, αφού όλοι μιλούν γι' αυτόν. Ακόμη και ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου.

Ο μικρός Κάλουμ έκανε δηλώσεις στη σελίδα των «σπερς», όπου διηγήθηκε πώς έζησε τη φάση, τονίζοντας ότι έκανε απλά τη δουλειά του, ενώ ανέφερε ότι η κίνηση του «Special One» να δώσει το χέρι του έφτιαξε όλη τη ζωή του.

«Ήταν λίγο σουρεάλ. Έκανα απλά τη δουλειά μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είδα το γκολ. Ήμουν απασχολημένους να μαζέψω τη μπάλα που είχε φύγει εκτός και άκουσα απλά τους πανηγυρισμούς. Είδα το ριπλέι και κατάλαβα τι είχε γίνει. Μπορείς να δεις από το χαμόγελο μου πόσο απίθανο ήταν. Ο Ζοσέ δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό. Ήταν τέλειο που ήρθε. Έφτιαξε τη μέρα μου, τη ζωή μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή αυτή!» δήλωσε ο Κάλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση