GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσίδα σταρ της συγχρονισμένης κολύμβησης βάζει "φωτιά" στο instagram - ΦΩΤΟ

Η Ρωσίδα αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Varvara Subbotina, είναι γνωστή για τις τέλειες αναλογίες της πέρα από τις αθλητικές...

Η Ρωσίδα αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, Varvara Subbotina, είναι γνωστή για τις τέλειες αναλογίες της πέρα από τις αθλητικές της επιδόσεις.

Ο λογαριασμός της στο instagram έχει δεκάδες φωτογραφίες στις οποίες δείχνει τόσο την ευλυγισία όσο και το γυμνασμένο της κορμί.

Είναι τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Πριν από λίγες ημέρες η 18χρονη δεχόταν ερωτήσεις από τους θαυμαστές της στο instagram και όταν κάποιος την ρώτησε αν το στήθος της είναι όντως τόσο μεγάλο στην πραγματικότητα, η γνωστή αθλήτρια εκνευρίστηκε.

"Μία ερώτηση έχω για εσάς παιδιά... είστε καθόλου σοβαροί; Χρησιμοποιείτε καθόλου το μυαλό σας πριν κάνετε τέτοιες ερωτήσεις;" απάντησε.

Η 18χρονη είχε παραδεχθεί ότι έχει έναν εθισμό στα social media και αρκετές φορές αυτό είναι εμπόδιο για την προπόνησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση