GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Markopoulo Park: Επικράτησαν τα φαβορί και μοίρασαν κέρδη σε 130 νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Υψηλό θέαμα και έξι συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιππο...

Υψηλό θέαμα και έξι συναρπαστικές κούρσες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου στο Markopoulo Park, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Στις περισσότερες ιπποδρομίες επικράτησαν τα φαβορί που ανέδειξαν 130 νικητές στο ΣΚΟΡ-6 (πρόβλεψη νικητή σε έξι διαδοχικές κούρσες) οι οποίοι κέρδισαν από 125 ευρώ.

Έπαθλο Ιφιγένειας και Τρόπαιο Νοεμβρίου κέρδισαν τις εντυπώσεις

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε μια από τις σπουδαιότερες κούρσες της ημέρας, το έπαθλο Ιφιγένειας. Η ιπποδρομία, που διεξήχθη στην απόσταση των 1.575 μέτρων, με συμμετοχή έξι πολύ δυνατών ίππων, ανέδειξε νικητή τον ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ. Ο πενταετής καθαρόαιμος ίππος, που ανήκει στο SYNDICATE WOLF, πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά.

Το Τρόπαιο Νοεμβρίου, που διεξήχθη στα 1.200 μέτρα, κατέκτησε η τριετής φοράδα ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ ιδιοκτησίας των Στάβλων ΚΟΥΙΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε. με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα και αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη.

Πολύς κόσμος και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Πολλές ήταν οι οικογένειες που επισκέφτηκαν και αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park και πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν Ιππασία με πόνυ, έβγαλαν φωτογραφίες με alpaca και έκαναν εντυπωσιακά face painting στο Family Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση