GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Άρειο Πάγο o Σαλμάς

Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, σχετικά με την υπόθεση Novartis. Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε ως μάρτυρα...

Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, σχετικά με την υπόθεση Novartis.
Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε ως μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες σχετικές με παράτυπους δικονομικούς χειρισμούς και παρεμβάσεις στην υπόθεση της Novartis.
Ο πρώην υπουργός είναι ένα από τα 10 πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν αρχικά στην υπόθεση, από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, αλλά τελικά το σκέλος της δικογραφίας που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο.
Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, δήλωσε στους δημοσιογράφους:
“Στην υπόθεση της Novartis είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, που ενημέρωσα τη χώρα ότι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο”.
Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση