GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ντόναλντ Τραμπ τίμησε τον σκύλο-ήρωα που βοήθησε στην εξόντωση του αλ Μπαγκντάντι - ΦΩΤΟ - BINTEO

Στον Λευκό Οίκο υποδέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ήρωα σκύλο Κόναν που συμμετείχε στην επιχείρηση των ειδικών αμερικαν...

Στον Λευκό Οίκο υποδέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον ήρωα σκύλο Κόναν που συμμετείχε στην επιχείρηση των ειδικών αμερικανικών δυνάμεων για την εξόντωση του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Κοντά του βρίσκονταν ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς αλλά και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Ο Κόναν έφθασε συνοδευόμενος από τον εκπαιδευτή του ενώ μόλις επέστρεψε από τη Μέση Ανατολή όπου εκτελεί τις εντολές. Ο σκύλος ήρωας ήταν το μόνο μέλος των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ που τραυματίστηκε στην επιχείρηση εξόντωσης του αρχιτρομοκράτη. Ο Τραμπ εξήρε τη δύναμη και την αντοχή του Κόναν και απένειμε τα εύσημα.

"Ο Κόναν είναι σκληρό κομμάτι. Κανείς δεν θα μπλέξει με τον Κόναν" είπε ο Τραμπ. Ο σκύλος έγινε διάσημος όταν ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Άμυνας ανέφεραν τον τρόπο με τον οποίο ο Κόναν βοήθησε στην επιχείρηση τις ειδικές δυνάμεις καταδιώκοντας τον αλ Μπακγντάντι λίγο πριν εκείνος ανατινάξει το γιλέκο με τα εκρηκτικά με το οποίο ήταν ζωσμένος.

Οι φωτό από το Reuters, AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση