GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Δικονομικές φαιδρότητες όσα ισχυρίζεται ο Τσοβόλας

«Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Τσοβόλας τα θεωρώ δικονομικές φαιδρότητες. Δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ο λόγος ο οποίος ζητάνε την εξέταση, π...

«Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Τσοβόλας τα θεωρώ δικονομικές φαιδρότητες. Δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ο λόγος ο οποίος ζητάνε την εξέταση, προφανώς θέλουν να πουν ότι υπάρχουν ζητήματα αμεροληψίας. Αυτή η επιτροπή συνεστήθη για να διακριβώσουμε εάν ήταν σκευωρία και να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, Κώστας Καραγκούνης.
«Γι' αυτό λέω ότι η πρόταση εξαίρεσης προς το πρόσωπό μου δείχνει πόσο παρελκυστικά δρουν σε αυτήν την επιτροπή.
Αντί να προχωρήσει το έργο της η επιτροπή, αντί να τρέξουμε ώστε να διακριβώσουμε όλα τα στοιχεία, να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει σε αυτήν την υπόθεση, βλέπω παρελκυστική τακτική από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.
Ο κ. Καραγκούνης εκτίμησε ότι ο Παύλος Πολάκης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας πρέπει να εξαιρεθούν γιατί υπάρχει δικονομικό θέμα ακυρότητας», τονίζοντας: «Μόνο του κλητήρα την εξαίρεση δεν έχουν ζητήσει».
«Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε θεσμικά, υπεύθυνα και δικονομικά σωστά την υπόθεση ή παρελκυστικά και υπό μία έννοια με κακοπιστία θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα, να πυροδοτήσουν το κλίμα και να τινάξουν την επιτροπή στον αέρα», κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση