GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη Siemens: Η εισαγγελέας ζητά να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά σε 20 καταδικασθέντες

Της Άννας Κανδύλη Τη μη αναγνώριση ελαφρυντικών στους 20 από τους 22 καταδικασθέντες για την υπόθεση της Siemens, πρότεινε η εισαγγελ...

Της Άννας Κανδύλη

Τη μη αναγνώριση ελαφρυντικών στους 20 από τους 22 καταδικασθέντες για την υπόθεση της Siemens, πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ελένη Σκεπαρνιά.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό σε μόνο δύο επιχειρηματίες, που φέρεται να λειτούργησαν ως «παρένθετα πρόσωπα» στη διαδρομή του «μαύρου χρήματος», πρέπει να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου.

Κατά περίσταση, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων αιτήθηκαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων του σύννομου πρότερου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Η διαδικασία με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών και τις ποινές θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση