GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ διέγραψε στέλεχός της στην Κοζάνη για ρατσιστικά σχόλια - “Ρίξτε τους στο Αιγαίο” είχε γράψει στα social media

Τη διαγραφή του Ιωάννη Σαντετσίδη, γνωστού στελέχους της στην Κοζάνη, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τα ρατσιστικά σχόλια που έκ...

Τη διαγραφή του Ιωάννη Σαντετσίδη, γνωστού στελέχους της στην Κοζάνη, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε στα social media, ζητώντας, μεταξύ άλλων, να ρίξουν τους μετανάστες στο Αιγαίο.
Σε σχετική ανακοίνωση, η ΝΔ αναφέρει: Τη διαγραφή του κου Σαντετσίδη Ιωάννη του Χαραλάμπους από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν, αποφάσισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου.
Σε ανάρτηση που είχε κάνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Σαντετσίδης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, είχε χαρακτηρίσει συλλήβδην ως «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ζητώντας να τους «ρίξουν στο Αιγαίο», όπως αναφέρει το kozanimedia.gr. Η σχετική ανάρτηση, πάντως, δεν φαίνεται πλέον στον λογαριασμό του.


Σε άλλη ανάρτησή του είχε επιτεθεί και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό δημοσιεύοντας φωτογραφία και σχόλιο που έγραφε «Αυτή είναι η περήφανη Ελλάδα κύριε Πρωθυπουργέ και όχι αυτή που θέλεις να φτιάξεις με μπούρκες».


Επίσης, το εν λόγω στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας πριν από μερικές ημέρες είχε σχολιάσει ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Σάκη Τέγου, «ευχόμενος» να «πάθουν καρκίνο στα κόκαλα» οι 10 κοπέλες που έκαναν παρέλαση μιμούμενες τους Μόντι Πάιθον στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα σχόλιο που έσπευσε να διαγράψει ο εν λόγω δημοσιογράφος έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες άλλων πολιτών, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση