GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sun: Το δεύτερο γκολ της Τότεναμ κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έπρεπε να μετρήσει - ΦΩΤΟ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα ίσα κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και π...

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα ίσα κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 2-0.

Ωστόσο, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, εκμεταλλευόμενα τα λάθη των ερυθρόλευκων, αλλά και των διαιτητών της αναμέτρησης.

Κάτι το οποίο επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Βρετανοί σε σημερινό τους δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Sun» αναφέρει ότι το γκολ της Τότεναμ για το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει, καθώς έχει γίνει παράβαση στο πλάγιο άουτ από τον Οριέ.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχάρη το ball boy για την απόφασή του να δώσει γρήγορα την μπάλα στον Οριέ, με το βίντεο να γίνεται viral.

Όπως, όμως, αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα, ο Ιβοριανός δεξιός μπακ της Τότεναμ την ώρα που εκτελεί το πλάγιο πατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής θα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να δώσει αλλαγή!

Και αν ο διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ μπορεί να έχει το… άλλοθι ότι δεν είδε το λάθος του Οριέ, δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης, Μαργκαρίτοφ, ο οποίος ήταν δίπλα στην φάση.

Ακόμα, πάντως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της «Sun», και στην περίπτωση που ο Βούλγαρος βοηθός δεν κατάλαβε ότι ο Ιβοριανός μπακ πάταγε μέσα από τη γραμμή, το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί από το VAR, στο οποίο ήταν οι Ιταλοί Φάμπρι και Μάσα.

Το τέρμα ελέγχθηκε στο βίντεο, αλλά παρόλα αυτά δεν δόθηκε η παράβαση του Οριέ, με την Τότεναμ να ισοφαρίζει σε 2-2 το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση