GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Twitter προχωρά σε μαζικές διαγραφές λογαριασμών - Ποιους αφορά

Το Twitter θα αρχίσει να διαγράφει λογαριασμούς, οι οποίοι παραμένουν ανενεργοί για περισσότερους από έξι μήνες, αν οι χρήστες δεν συ...

Το Twitter θα αρχίσει να διαγράφει λογαριασμούς, οι οποίοι παραμένουν ανενεργοί για περισσότερους από έξι μήνες, αν οι χρήστες δεν συνδεθούν μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Το τελεσίγραφο είναι το τελικό και μάλιστα η εταιρεία έχει στείλει email προς τους χρήστες με την τελευταία προειδοποίηση.

Η λίστα διαγραφής περιλαμβάνει και χρήστες που σταμάτησαν να ποστάρουν λόγω θανάτου, εκτός αν κάποιος δικός του φροντίζει να συνδέεται στον λογαριασμό.

Είναι η πρώτη φορά που το Twitter αφαιρεί ανενεργούς λογαριασμούς σε τέτοια μεγάλη κλίμακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους είναι ότι όταν οι χρήστες δεν κάνουν log-in, δεν μπορούν αν συμφωνήσουν με τις ανανεωμένες πολιτικές της εταιρείας για την ιδιωτικότητα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι η αφαίρεση των λογαριασμών που είναι "νεκροί" θα βελτιώσει την αξιοπιστία της πλατφόρμας.

Η πρώτη φουρνιά των διαγραφών αφορά σε λογαριασμούς εκτός των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση