GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παίκτρια με τη δυσπλασία που συγκίνησε τους κριτές του Voice - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αιμιλία Καναρέλη βρέθηκε μπροστά στους κριτές του The Voice και η ιστορία της συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Η 19χρονη μίλησε στην ...

Η Αιμιλία Καναρέλη βρέθηκε μπροστά στους κριτές του The Voice και η ιστορία της συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Η 19χρονη μίλησε στην κάμερα για την σπάνια ασθένεια με την οποία γεννήθηκε.

«Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δυσπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθήσει στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου».

«Θέλω να αποδείξω σε όλους ότι όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρο του».

Η Αιμιλία Καναρέλη ανήκει πλέον στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία ήταν η μόνη που γύρισε.

«Έλενα τι καλά που γύρισες! Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση