GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εύχεται στον θρυλικό πεθερό της για τα 103α γενέθλιά του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εύχεται "χαρούμενα γενέθλια" στον θρυλικό σταρ του κινηματογράφ...

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εύχεται "χαρούμενα γενέθλια" στον θρυλικό σταρ του κινηματογράφου Κιρκ Ντάγκλας που γιόρτασε τα 103α γενέθλιά του.

"Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά" γράφει επίσης στο μήνυμά της η Ουαλή σταρ εκφράζοντας την αγάπη της για τον πεθερό της. Μια παρόμοια φωτογραφία είχε αναρτήσει και πέρυσι όπου ο Ντάγκλας έκλεινε τα 102 του χρόνια.

Ο θρυλικός σταρ ικέτευσε τον γιο του, τον 75χρονο Μάικλ Ντάγκλας να μην του κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του. Αντιθέτως, προτίμησε ένα απλό δείπνο με όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη αφού πλέον έχει βαρεθεί τα πολυπληθή και λαμπερά πάρτι.

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια και είναι ένας από τους πιο γερούς γάμους του Χόλιγουντ αν και τους χωρίζει ένα ηλικιακό χάσμα 25 ετών. Μαζί έχουν τη 16χρονη κόρη Κάρις Ζέτα Ντάγκλας και τον 19χρονο γιο Ντίλαν.

Ο ίδιος ο Ντίλαν έστειλε με τον δικό του τρόπο τις ευχές του στον παππού του κάνοντας επίσης τη σχετική ανάρτηση στο instagram επισημαίνοντας το διαχρονικό και αριστοκρατικό στυλ του υπέργηρου παππού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση