GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζηνοβία: Εγκλωβίστηκαν 10 άτομα στη Βοιωτία - Χιόνια στο Μαρτίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Βοιωτία, όταν αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στην επαρχιακή οδό Οινόης-Μαγούλας, στην Στεφάνη, εξαιτίας τ...

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Βοιωτία, όταν αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στην επαρχιακή οδό Οινόης-Μαγούλας, στην Στεφάνη, εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκαν 10 άτομα μέσα από τα ακινητοποιημένα ΙΧ και μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο.

Τα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρία Ζηνοβία είναι έντονα τις τελευταίες ώρες σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χιονίζει στη Λοκρίδα και τη Βοιωτία με το χιόνι να φτάνει μέχρι και τη θάλασσα τις παραλίες της Λοκρίδας.

Η προσοχή επικεντρώνεται στην εθνική οδό, όπου δίνεται μάχη για να κρατηθεί ανοιχτή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, στη γέφυρα του Μαρτίνου το χιόνι έχει σκεπάσει το οδόστρωμα και καλό θα είναι οι οδηγοί να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην Αθηνών - Λαμίας αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση