GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμπελόκηποι: Πατέρας έδειρε 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες γιατί... έβρεξε με νερό την κόρη του

Ένας 53χρονος πατέρας 11χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων έδειρε συμμαθητή της κόρης, του επειδή μάλωσαν και... την έβ...

Ένας 53χρονος πατέρας 11χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων έδειρε συμμαθητή της κόρης, του επειδή μάλωσαν και... την έβρεξε με νερό. Ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, αλλά αποκαλύπτεται σήμερα.

Σύμφωνα με στοιχεία από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 53χρονος πατέρας χτύπησε τον 11χρονο γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Τα δύο παιδιά μάλωσαν κι όταν σχόλασαν το κορίτσι ανέφερε στον πατέρα του τι είχε συμβεί. Ο 53χρονος, τότε, χτύπησε τον 11χρονο μαθητή. Επενέβησαν η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, οι οποίοι μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο, μαζί με την μητέρα του, που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η διευθύντρια και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, που παρήγγειλε και τη διενέργεια εξέτασης του παιδιού από ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση