GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστραλία: 12χρονος ξέφυγε από τις φλόγες οδηγώντας - ΦΩΤΟ - BINTEO

Ένας 12χρονος στην Αυστραλία κατάφερε να ξεφύγει από τις φλόγες οδηγώντας το αυτοκίνητο του αδελφού του. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο ...

Ένας 12χρονος στην Αυστραλία κατάφερε να ξεφύγει από τις φλόγες οδηγώντας το αυτοκίνητο του αδελφού του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο 12χρονος Λουκ Στάρροκ βρισκόταν μόνος του όταν η φωτιά έφτασε στο σπίτι του. Ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος του αδελφός είχαν πάει να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε μεγάλη έκταση στην πόλη τους.

Ο 12χρονος βλέποντας ότι η φωτιά είχε πλησιάσει επικίνδυνα κοντά στο σπίτι του πήρε το σκύλο της οικογένειας και πήγε στο σημείο που είχε προκαθοριστεί ως σημείο ασφαλείας. Όταν όμως έφτασε εκεί, είδε πως δεν ήταν ασφαλές να παραμείνει και έτσι πήρε την απόφαση να πάρει το αυτοκίνητο του αδελφού του για να απομακρυνθεί.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τον 12χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο και τον πήγαν σε ασφαλές σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή Mogumber, βόρεια του Περθ.

Πηγή πληροφοριών: BBC, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/ Dalwallinu Police

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση