GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Χειροπέδες σε 12χρονη λόγω "λίστας θανάτου" που ανήρτησε στο Snapchat

Απειλητικό μήνυμα ότι θα σκοτώσει μαθητές από το σχολείο της ανήρτησε στο Snapchat, μία μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών, από τη Φλόριντα, μ...

Απειλητικό μήνυμα ότι θα σκοτώσει μαθητές από το σχολείο της ανήρτησε στο Snapchat, μία μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών, από τη Φλόριντα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το κορίτσι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ανήρτησε την Παρασκευή ένα μήνυμα στο Snapchat, ενώ συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ και μεταφέρθηκε σε κέντρο ανηλίκων, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ.

«Η απειλή περιελάμβανε μια λίστα προσώπων που θα πυροβολούσε και θα σκότωνε, με ονόματα μαθητών στο σχολείο Falcon Cove. Μια άλλη απειλή δημοσιεύτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφερόταν ότι οι μαθητές δεν είναι ασφαλείς και ότι θα δολοφονηθούν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου», σύμφωνα με τις Αρχές.

Το Ουέστον, στο βόρειο Μαϊάμι, απέχει λίγες δεκάδες χιλιόμετρα από το Πάρκλαντ, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 ανθρώπους στο πρώην λύκειό του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018.

Όπως διευκρινίζουν οι Αρχές, ήταν μία άλλη μαθήτρια και ένας από τους γονείς της ήταν αυοτί που ενημέρωσαν για την ανάρτηση της 12χρονης, η οποία παραδέχθηκε ότι έγραψε το μήνυμα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση