GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνη: Την Τετάρτη απολογείται για την ασέλγεια στην 12χρονη ο παππούς της - ΒΙΝΤΕΟ

Η ώρα της απολογίας έφρασε και για τον παππού της 12χρονης από τη Μάνη. Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τις δίκες του απαντήσεις για όσ...

Η ώρα της απολογίας έφρασε και για τον παππού της 12χρονης από τη Μάνη. Την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τις δίκες του απαντήσεις για όσα ισχυρίζεται η εγγονή του, ότι δηλαδή ασέλγησε πάνω της, όπως και ο ιερέας.

Υπάρχουν αντιφάσεις στις δύο καταθέσεις του παιδιού υποστηρίζει αποκλειστικά στο STAR η δικηγόρος του Μαριζάννα Κίκιρη: «Τόσο στην πρώτη κατάθεση της ανήλικης εγγονής του δεν αναφέρεται πουθενά το όνομά του και στη δεύτερη κατάθεση δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί επιπλέον. Ο εντολέας μου έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος έχει δύο κομμένα πόδια».

Το κορίτσι στη δεύτερη κατάθεση του υποστηρίζει ότι τόσο ο ιερέας όσο κι ο παππούς του ασέλγησαν πάνω της. Μάλιστα αποκαλεί τον ιερέα... μπαμπά. Η 12χρονη αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στη μητέρα της αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ιερέας την απειλούσε αν έλεγε τι της είχε κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση