GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε δασκάλα που είχε σεξουαλική σχέση με 15χρονο - Οι γυμνές φωτογραφίες και οι μαρτυρίες που την “έκαψαν”

Στη σύλληψη μίας 40χρονης δασκάλας ειδικής αγωγής στη Φλόριντα προχώρησαν οι Αρχές καθώς διατηρούσε σεξουαλική σχέση για έναν χρόνο μ...

Στη σύλληψη μίας 40χρονης δασκάλας ειδικής αγωγής στη Φλόριντα προχώρησαν οι Αρχές καθώς διατηρούσε σεξουαλική σχέση για έναν χρόνο με 15χρονο φίλο του γιου της.

Σύμφωνα με το New York Post, η σχέση τους ξεκίνησε στο σπίτι της 40χρονης στο Cantonment έπειτα από έναν αγώνα ποδοσφαίρου τον οποίο είχαν πάει να παρακολουθήσουν και πως οι δυο τους είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή εκατοντάδες φορές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 15χρονος ισχυρίστηκε ότι ενώ ήταν μεθυσμένος έκανε σεξ με τη 40χρονη και πως εκείνη του έλεγε ότι αυτό που γίνεται είναι λάθος. Από τότε οι δυο τους συναντιόντουσαν αρκετά συχνά και έρχονταν σε σεξουαλική επαφή στο σπίτι της δασκάλας, στο αυτοκίνητό της και στην οικία του 15χρονου.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν στις Αρχές την παράνομη σχέση μεταξύ της 40χρονης δασκάλας και του ανήλικου παιδιού. Κάποιοι ανέφεραν ότι είχαν δει ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους. Ένας είπε ότι τους είχε δει να ερωτοτροπούν και να φιλιούνται. Ενώ, ένας άλλος είπε ότι ο 15χρονος του είχε δείξει γυμνές φωτογραφίες της δασκάλας που είχε στο κινητό του.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση