GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Χτύπησε ξανά ο 15χρονος ληστής αλλά... δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του

Στο στόχαστρο του "περιβόητου" 15χρονου μπήκαν την Κυριακή ένα πρατήριο υγρών καυσίμων αλλά και ένα μίνι μάρκετ στη Λαμία. ...

Στο στόχαστρο του "περιβόητου" 15χρονου μπήκαν την Κυριακή ένα πρατήριο υγρών καυσίμων αλλά και ένα μίνι μάρκετ στη Λαμία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας lamiareport.gr, ο 15χρονος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και πριν μερικές ημέρες με την κλοπή που είχε διαπράξει σε βάρος 39χρονου στην πλατεία Λαού.

Όμως, ο 15χρονος «ξαναχτύπησε» το πρωί της Κυριακής προκαλώντας φθορές σε φωτιζόμενες πινακίδες πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Αθηνών και στη συνέχεια παραβίασε εξωτερικό ψυγείο, μίνι μάρκετ, κλέβοντας σοκολάτες και αναψυκτικά.

Πρόκειται για 15χρονο Ρομά που πριν μερικές ημέρες είχε κλέψει μαζί με τον 13χρονο αδερφό του και έναν 20χρονο, το κινητό 39χρονου και στη συνέχεια τον είχαν ληστέψει αφού είχαν κάνει συμφωνία να του το επιστρέψουν με χρηματικό αντάλλαγμα.

Όμως, ο 15χρονος δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του καθώς όπως και στην πρώτη περίπτωση, έτσι και σε αυτή, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας που περιπολούσαν στην περιοχή, κατάφεραν γρήγορα να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μάλιστα και κατασχέθηκαν τα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ο 15χρονος, τυγχάνει τα ευεργετήματα του νόμου περί ανηλίκων και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, θα φτάσει μόνο η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας για διάπραξη κλοπής και φθορά ξένης περιουσίας.

Έτσι μέχρι την επόμενη κλοπή ή ληστεία θα γυρίζει και πάλι ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση